DIRECTEUR

De directeur is iedere schooldag telefonisch en/of persoonlijk te bereiken op de volgende uren:

  • maandag, dinsdag en donderdag vanaf 8u15 tot en met 17u00.
  • woensdag en vrijdag: vanaf 8u15 tot en met 12u00.

Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken.

De directeur wil ook de tijd hebben om de leerkrachten pedagogisch te begeleiden, de klassen te bezoeken en contact te hebben met de leerlingen. Daarom zal zij niet steeds aanwezig zijn op het bureau. Zij moet ook vaak vergaderingen bijwonen. Aarzel niet om een bericht achter te laten op het secretariaat.

 

Aanwezigheid directie op de afdelingen:

* Lemberge:  maandag: Sophie Lejeune

                        donderdag: Rebecca Pauwels

* Bergwegel: dinsdag: Sophie Lejeune

                        vrijdag: Rebecca Pauwels

    

 E-mailadres: gilko@merelbeke.be

                  

LEERKRACHT

Het is belangrijk dat u met de leerkracht steeds persoonlijk contact kunt hebben als u dat verlangt. Daartoe volstaat het om met de leerkracht een afspraak te maken. De schoolagenda (lager) of het heen- en weerschriftje (kleuter) bieden hierbij een contactmogelijkheid.

We vragen u wel om de leerkrachten tijdens de lesuren niet van de klasactiviteiten weg te houden. De kinderen wachten op hen.

Gelieve hen ook niet te storen als ze belast zijn met het toezicht op de speelplaats, de begeleiding van de rijen of een andere taak.

CONTACTAVONDEN

Tijdens het schooljaar worden ook contactavonden georganiseerd, waarop de klastitularis u zal uitnodigen. De data en de organisatie worden u in een speciaal schrijven meegedeeld.

ALLERLEI NIEUWTJES

Via de website, de nieuwsbrieven, de kalenders en de mededelingenbriefjes wordt u als ouder van alle klas- en schoolactiviteiten op de hoogte gesteld.